Hvem er jeg

Få konsultationer, fødselsforberedelse, fødsel tilpasset Jeres behov

Jeg tilbyder jordemoder konsultationer og individuel fødselsforberedelse tilpasset Jeres behov i Jeres eget hjem. Hvis du går over tid kan jeg hjælpe dig med modning, der øger din chance for at gå spontant i fødsel. Hvis du har brug for hjælp til forberedelse til ammestart eller hjælp med amningen kommer jeg også og hjælper med det.

Du kan også få et fuldt forløb med jordemoderkonsultationer, modning, fødsel og barselsbesøg.

Jeg elsker at se, hvordan en gravid og hendes partner vokser med opgaven og mestre de store forandringer i deres liv. Det er en fornøjelse at se, hvordan frygt og bekymring ændre sig til at være parate til at møde barnet og glæde sig til fødslen.

Hvis du også vælger, at jeg skal være der til fødslen, får jeg lov at se frugten af vores samarbejde, og det er meget meningsfuldt for mig.

Jeg har selv født 2 børn.

Jeg bor i Nordsjælland og kan komme hjem til dig i Københavns området.

Erfaring

Jeg er uddannet jordemoder i 2003. Har arbejdet på store fødesteder i Danmark og små fødesteder i Norge. Jeg har vagter i Region H’s hjemmefødselsordning. Jeg er i øvrigt tilknyttet som vikar på Roskilde Fødeklinik.

Jeg har undervist i fødselsforbredelse i FOF. I vandgymnastik i Taastrup. På Roskilde Fødeklinik. Jeg har undervist på engelsk i små hold med 2 par.

Jeg har siden 2005 brugt rebozo i mit arbejde. Både i graviditeten og under fødslen, og jeg bruger akupunktur i mit arbejde.

Kontakt mig

Skriv dit navn og din e-mail i boksen, samt en foretrukkende dato, og bliv kontaktet.